Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/77716
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPacheco, Rita
dc.creatorRocha, Ada
dc.date.accessioned2022-09-11T18:20:18Z-
dc.date.available2022-09-11T18:20:18Z-
dc.date.issued2014
dc.identifier.othersigarra:96533
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/77716-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofNutrícias, Nr. 21
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titlePercepção da qualidade e segurança alimentar em unidades de restauração pública no Porto
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
96533.pdf56.1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons