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https://hdl.handle.net/10216/77422
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Delgado, J. | |
dc.creator | Lemos, Andreia | |
dc.creator | Poinhos, Rui | |
dc.creator | Pinho, Olívia | |
dc.date.accessioned | 2019-02-06T20:07:13Z | - |
dc.date.available | 2019-02-06T20:07:13Z | - |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.other | sigarra:95700 | |
dc.identifier.uri | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/77422 | - |
dc.description | Resumo | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | IJUP 2014 Book of abstracts of the 7th Meeting of Young Researchers of University of Porto / Livro de resumos do 7.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto | |
dc.rights | openAccess | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Medical and Health sciences | |
dc.title | Reducing the salt content in meat rissoles and its acceptability by the consumer | |
dc.type | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
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