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dc.creatorDelgado, J.
dc.creatorLemos, Andreia
dc.creatorPoinhos, Rui
dc.creatorPinho, Olívia
dc.date.accessioned2019-02-06T20:07:13Z-
dc.date.available2019-02-06T20:07:13Z-
dc.date.issued2014
dc.identifier.othersigarra:95700
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/77422-
dc.descriptionResumo
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofIJUP 2014 Book of abstracts of the 7th Meeting of Young Researchers of University of Porto / Livro de resumos do 7.º Encontro de Investigação Jovem da U.Porto
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleReducing the salt content in meat rissoles and its acceptability by the consumer
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

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