Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/72814
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorViana, Fátima
dc.creatorOliveira, Bruno
dc.creatorAlmeida, Maria Daniel Vaz de
dc.date.accessioned2022-09-15T10:36:11Z-
dc.date.available2022-09-15T10:36:11Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.othersigarra:47906
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/72814-
dc.description[Resumo]
dc.description.abstract[Abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofRevista da APNEP, Vol. VII, n.º 1
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleDeterminantes do consumo alimentar de doentes hospitalizados
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47906.pdf60.83 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons