Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/71980
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorMaria de Fátima de Sá Barroso
dc.date.accessioned2019-02-01T17:49:02Z-
dc.date.available2019-02-01T17:49:02Z-
dc.date.issued2011-07-25
dc.date.submitted2011-06-21
dc.identifier.othersigarra:27666
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/71980-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências médicas e da saúde
dc.subjectMedical and Health sciences
dc.titleCapacidade Antioxidante de Águas Aromatizadas: Água e Chás.
dc.typeTese
dc.contributor.uportoFaculdade de Farmácia
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
thesis.degree.disciplineDoutoramento em Ciências Farmacêuticas
thesis.degree.grantorFaculdade de Farmácia
thesis.degree.grantorUniversidade do Porto
thesis.degree.level2
Appears in Collections:FFUP - Tese

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27666.pdfCapacidade Antioxidante de Águas Aromatizadas: Água e Chás.2.67 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons