Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/71278
Author(s): Ferreira, Marta Alexandra Faria
Title: Desenvolvimento de um novo aroma para chocolates de elevado valor comercial
Issue Date: 2010
Date: 2010
Description: Estágio realizado na empresa Imperial orientado pela Eng.ª Sofia Silva
Documento confidencial. Não pode ser disponibilizado para consulta
Tese de mestrado integrado. Engenharia Química. Faculdade de Engenharia. Universidade do Porto. 2010
Subject: Chocolate
Nanofiltração
Pervaporação
Osmose inversa
Other Identifiers: oai:digitool.fe.up.pt:232411
URI: http://hdl.handle.net/10216/71278
Related Information: Versãodefinitiva
Document Type: Dissertação
Rights: openAccess
Appears in Collections:FEUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000145105.pdf1.09 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.