Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/71113
Author(s): Teixeira, A.
Esteves, A.
Melo, G.
Lima, J.
Rocha, Ada
Title: Desenvolvimento de selo de qualidade alimentar e nutricional para a restauração pública
Issue Date: 2013
Abstract: [Abstract]
Description: [Resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/71113
Source: Alimentação Humana, Vol. 19, n.º1
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47112.pdf28.13 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons