Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/66099
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPoínhos, Rui
dc.creatorOliveira, Bruno
dc.creatorCorreia, Flora
dc.date.accessioned2019-02-05T23:48:19Z-
dc.date.available2019-02-05T23:48:19Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.othersigarra:46996
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/66099-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofAlimentação Humana, Vol. 18, nº2
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleCriação e validação de uma escala de auto-eficácia alimentar
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46996.pdf69.62 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons