Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/66016
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorAfonso, Cláudia
dc.creatorPinhão, Sílvia
dc.creatorPoínhos, Rui
dc.creatorFranchini, Bela
dc.creatorTeixeira, Vitor Hugo
dc.creatorMoreira, Pedro
dc.creatorDurão, Catarina
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorSilva, Diana
dc.creatorReis, J.P.L.
dc.creatorVeríssimo, M.T.
dc.creatorCorreia, Flora
dc.creatorAlmeida, Maria Daniel Vaz de
dc.date.accessioned2019-02-02T10:59:08Z-
dc.date.available2019-02-02T10:59:08Z-
dc.date.issued2012
dc.identifier.othersigarra:48080
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/66016-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofAlimentação Humana, Vol. 18, nº2
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleDeterminantes da saúde e escolha alimentar em idosos portugueses
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
48080.pdf71.17 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons