Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/64143
Author(s): Gonçalves, Rui Miguel Freitas
Title: Estudo da inibição de tripsina por compostos fenólicos isolados de fontes naturais : efeito antinutricional de bebidas comuns
Publisher: Porto : [s.n.]
Issue Date: 2007
Subject: Química
Ciência alimentar
Qualidade alimentar
URI: http://hdl.handle.net/10216/64143
Catalogue Link: http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=FCB01&find_code=SYS&request=000094558
Document Type: Dissertação
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
94558_QB61m_2007_OLIa_U_TM_01_P.pdfVersão a Preto & Branco5.57 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
94558_QB61m_2007_OLIa_U_TM_01_C.pdfVersão a Cores26.23 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.