Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/64143
Author(s): | Gonçalves, Rui Miguel Freitas |
Title: | Estudo da inibição de tripsina por compostos fenólicos isolados de fontes naturais : efeito antinutricional de bebidas comuns |
Publisher: | Porto : [s.n.] |
Issue Date: | 2007 |
Subject: | Química Ciência alimentar Qualidade alimentar |
URI: | http://hdl.handle.net/10216/64143 |
Catalogue Link: | http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=FCB01&find_code=SYS&request=000094558 |
Document Type: | Dissertação |
Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | FCUP - Dissertação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
94558_QB61m_2007_OLIa_U_TM_01_P.pdf | Versão a Preto & Branco | 5.57 MB | Adobe PDF | View/Open |
94558_QB61m_2007_OLIa_U_TM_01_C.pdf | Versão a Cores | 26.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.