Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10216/64113
Author(s): Póvoas, Maria João Coelho
Title: Estudo dos fenómenos físico-químicos que estão associados ao sabor dos alimentos : interacção das proteínas com os polifenóis
Publisher: Porto : [s.n.]
Issue Date: 2006
Subject: Química
Química dos alimentos
Química molecular
Nefelometria em fluxo
URI: http://hdl.handle.net/10216/64113
Catalogue Link: http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=FCB01&find_code=SYS&request=000091447
Document Type: Dissertação
Rights: openAccess
Appears in Collections:FCUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
91447_QD255-4_POVm_E_2006_TM_01_P.pdfVersão a Preto & Branco5.86 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
91447_QD255-4_POVm_E_2006_TM_01_C.pdfVersão a Cores28.13 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.