Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10216/63989
Author(s): Silva, José Filipe Campos da
Title: Estudo comparativo da fracção proteica de maltes, mostos e cervejas provenientes das variedades de cevada Scarlett e Prestige
Publisher: Porto : [Edição do Autor]
Issue Date: 2005
Subject: Água e alimentos
Cerveja
Cevada
Malte
Proteínas
Dissertações de mestrado
Call Number: 000097084
URI: http://hdl.handle.net/10216/63989
Catalogue Link: http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000097084
Document Type: Dissertação
Rights: openAccess
Appears in Collections:FFUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97084_FFM_SIL_3315_TM_01_C.pdfVersão a Cores36.79 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
97084_FFM_SIL_3315_TM_01_P.pdfVersão a Preto & Branco7.15 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.