Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/63989
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorTeixeira, Natércia Aurora Almeidapt_PT
dc.contributor.advisorFerreira, Isabel Maria Pinto Leite Viegas Oliveirapt_PT
dc.creatorSilva, José Filipe Campos da
dc.date.accessioned2012-10-26T16:50:22Z-
dc.date.available2012-10-26T16:50:22Z-
dc.date.issued2005pt_PT
dc.identifier.other000097084pt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/63989-
dc.languageporpt_PT
dc.publisherPorto : [Edição do Autor]pt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.source.urihttp://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000097084pt_PT
dc.subjectÁgua e alimentospt_PT
dc.subjectCervejapt_PT
dc.subjectCevadapt_PT
dc.subjectMaltept_PT
dc.subjectProteínaspt_PT
dc.subjectDissertações de mestradopt_PT
dc.titleEstudo comparativo da fracção proteica de maltes, mostos e cervejas provenientes das variedades de cevada Scarlett e Prestigept_PT
dc.typeDissertaçãopt_PT
Appears in Collections:FFUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
97084_FFM_SIL_3315_TM_01_C.pdfVersão a Cores36.79 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
97084_FFM_SIL_3315_TM_01_P.pdfVersão a Preto & Branco7.15 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.