Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/62405
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorCamelo, S.
dc.creatorAmaro, Luís
dc.creatorMoreira, Pedro
dc.creatorPinho, Olívia
dc.date.accessioned2019-02-07T17:25:25Z-
dc.date.available2019-02-07T17:25:25Z-
dc.date.issued2011
dc.identifier.othersigarra:46840
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/62405-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofLivro de resumos do 4.º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2011)
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleSalt content of soups served in school canteens from Porto andAlfândega da Fé
dc.typeArtigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46840.pdf206.93 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons