Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/62405
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Camelo, S. | |
dc.creator | Amaro, Luís | |
dc.creator | Moreira, Pedro | |
dc.creator | Pinho, Olívia | |
dc.date.accessioned | 2019-02-07T17:25:25Z | - |
dc.date.available | 2019-02-07T17:25:25Z | - |
dc.date.issued | 2011 | |
dc.identifier.other | sigarra:46840 | |
dc.identifier.uri | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/62405 | - |
dc.description | [resumo] | |
dc.description.abstract | [abstract] | |
dc.language.iso | eng | |
dc.relation.ispartof | Livro de resumos do 4.º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2011) | |
dc.rights | openAccess | |
dc.rights.uri | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ | |
dc.subject | Ciências da Saúde, Ciências da saúde | |
dc.subject | Health sciences, Health sciences | |
dc.title | Salt content of soups served in school canteens from Porto andAlfândega da Fé | |
dc.type | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação | |
dc.subject.fos | Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde | |
dc.subject.fos | Medical and Health sciences::Health sciences | |
Appears in Collections: | FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
This item is licensed under a Creative Commons License