Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/61837
Author(s): Campos, Joana
Mourão, Joana
Pires, João
Silva, Ana Cristina
Costa, Carmen
Nunes, Heloísa
Pestana, Nazaré
Peixe, Luísa
Novais, Carla
Antunes, Patrícia
Title: Are ready-to-eat salads an important vehicle of pathogenic and comensal bacteria resistant to antibiotics?
Issue Date: 2011
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/61837
Source: Livro de resumos do 4.º Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto (IJUP 2011)
Document Type: Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46761.pdf433.19 kBAdobe PDFView/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons