Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/20968
Author(s): Quelhas, Inês
Petisca, Catarina
Viegas, Olga
Melo, Armindo
Pinho, Olívia
Ferreira, Isabel
Title: Influence of green tea marinades on the formation of heterocyclic aromatic amines and flavour of pan-fried beef
Issue Date: 2009
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/20968
Source: IJUP 09: Resumos II Encontro de Jovens Investigadores da Universidade do Porto
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: openAccess
License: https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

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