Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/144100
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorLeticia Maciel Onofre e Silva
dc.date.accessioned2023-01-09T00:35:18Z-
dc.date.available2023-01-09T00:35:18Z-
dc.date.issued2022-09-06
dc.date.submitted2022-08-02
dc.identifier.othersigarra:582284
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/144100-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.subjectLínguas e literaturas
dc.subjectLanguages and Literature
dc.titleAlimentação e Cultura no Sul dos Estados Unidos da América: Do Passado ao Presente
dc.typeDissertação
dc.contributor.uportoFaculdade de Letras
dc.identifier.tid203149297
dc.subject.fosHumanidades::Línguas e literaturas
dc.subject.fosHumanities::Languages and Literature
thesis.degree.disciplineMestrado em Estudos Anglo-Americanos
thesis.degree.grantorFaculdade de Letras
thesis.degree.grantorUniversidade do Porto
thesis.degree.level1
Appears in Collections:FLUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
582284.pdfAlimentação e Cultura no Sul dos Estados Unidos da América: Do Passado ao Presente6 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.