Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/140657
Author(s): | Augusto, Catarina Lima, João Loureiro, Helena Pocinho, Margarida |
Title: | Cozinheiros Portugueses: Qual o conhecimento e grau de aplicação em relação à alimentação Saudável e Dieta Mediterrânica? |
Issue Date: | 2016 |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde Health sciences, Medical and Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/140657 |
Source: | Acta Portuguesa de Nutrição, n.º 5 |
Document Type: | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Rights: | restrictedAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
544868.pdf Restricted Access | 375.18 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.