Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/140657
Author(s): Augusto, Catarina
Lima, João
Loureiro, Helena
Pocinho, Margarida
Title: Cozinheiros Portugueses: Qual o conhecimento e grau de aplicação em relação à alimentação Saudável e Dieta Mediterrânica?
Issue Date: 2016
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/140657
Source: Acta Portuguesa de Nutrição, n.º 5
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
544868.pdf
  Restricted Access
375.18 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.