Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/140606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorAraújo, Beatriz
dc.creatorSilva, Daniela
dc.creatorCabilhas, Ana.G.
dc.creatorTorres, Duarte
dc.date.accessioned2022-09-10T19:55:34Z-
dc.date.available2022-09-10T19:55:34Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.othersigarra:544281
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/140606-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofActa Portuguesa de Nutrição, n.º 9
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleGluten-free coulor Crackers
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
544281.pdf
  Restricted Access
528.38 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.