Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/140445
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorCosta, Sofia.A.
dc.creatorCarvalho, Ana Catarina
dc.creatorVilela, Sofia
dc.creatorCorreia, Daniela
dc.creatorLopes, Carla
dc.creatorTorres, Duarte
dc.date.accessioned2022-09-11T14:31:42Z-
dc.date.available2022-09-11T14:31:42Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.othersigarra:541648
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/140445-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofActa Portuguesa de Nutrição, Vol.22 (Resumos do Congresso de Nutrição e Alimentação da APN, 2020)
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleEstimation of Dietary Exposure to Acrylamide of the Portuguese Population
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
541648.pdf
  Restricted Access
358.16 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.