Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/140442
Author(s): | Magalhães, Vânia Correia, Daniela Severo, Milton Moraes, Milena Torres, Duarte Rauber, Fernanda Levy, Renata. B. Rodrigues, Sara Lopes, Carla |
Title: | Ultra-processed food consumption and ITS Associated factors in Portugal |
Issue Date: | 2020 |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde Health sciences, Medical and Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/140442 |
Source: | Acta Portuguesa de Nutrição, Vol.22 (Resumos do Congresso de Nutrição e Alimentação da APN, 2020) |
Document Type: | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Rights: | restrictedAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
541661.pdf Restricted Access | 358.16 kB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.