Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/138901
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dc.creatorRebelo, A.
dc.creatorDuarte, B.
dc.creatorBaptista, C.
dc.creatorAlmeida, M.
dc.creatorMonteiro, E.
dc.creatorPereira, B.
dc.creatorRibeiro, S.
dc.creatorFreitas, A.R.
dc.creatorLuisa Peixe
dc.creatorAntunes, Patrícia
dc.creatorNovais, Carla
dc.date.accessioned2022-09-10T08:06:03Z-
dc.date.available2022-09-10T08:06:03Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.othersigarra:523300
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/138901-
dc.language.isopor
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/Soja de Portugal/IJUP - Empresas/PP-IJUP2019-SOJA PORTUGAL-17/SafestPoultry: understanding the impact of organic versus inorganic zinc and copper formulas use at farm level in the safe of marketed poultry-meat/SafestPoultry
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/CCRN - Comissão de Coordenação da Região Norte/P2020|Norte2020-Projetos Integrados ICDT/NORTE-01-0145-FEDER-000041/AGRIFOOD-XXI/AGRIFOOD-XXI
dc.relation.ispartofOnline Lecture Library of the 31st ECCMID European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleImpact of organic and inorganic copper feed formulations in the selection of copper tolerant and multidrug resistant E. faecium from poultry farms and meat available to consumers
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Farmácia
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
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FFUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

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