Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/138883
Author(s): Ribeiro, S.
Mourão, J.
Novais, A.
Campos, J.
Peixe, L.
Antunes, Patrícia
Title: Do prado ao prato: retirada da colistina em explorações avícolas portuguesas resulta na redução de bactérias resistentes em carne de frango
Issue Date: 2021
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/138883
Source: 13ª Reunião Anual PortFIR: [livro de resumos]
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FFUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
523296.pdf
  Restricted Access
60.78 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.