Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/138883
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorRibeiro, S.
dc.creatorMourão, J.
dc.creatorNovais, A.
dc.creatorCampos, J.
dc.creatorPeixe, L.
dc.creatorAntunes, Patrícia
dc.date.accessioned2022-09-08T22:09:43Z-
dc.date.available2022-09-08T22:09:43Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.othersigarra:523296
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/138883-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartof13ª Reunião Anual PortFIR: [livro de resumos]
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleDo prado ao prato: retirada da colistina em explorações avícolas portuguesas resulta na redução de bactérias resistentes em carne de frango
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Farmácia
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional
FFUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
523296.pdf
  Restricted Access
60.78 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.