Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/130550
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorMartins, J.
dc.creatorPinhão, Sílvia
dc.creatorPoínhos, Rui
dc.date.accessioned2020-12-05T00:19:49Z-
dc.date.available2020-12-05T00:19:49Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.othersigarra:432116
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/130550-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofIJUP 2020: Livro de Resumos do 13.º Encontro de Jovens Investigadores da U.PORTO
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleIndividualised food plans: patient's compliance
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
432116.pdf
  Restricted Access
530.92 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.