Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/125548
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorAfonso, Cláudia
dc.creatorSantos, A.R.S.
dc.creatorSantos, Alejandro
dc.creatorBorges, Nuno
dc.creatorAmaral, Teresa
dc.date.accessioned2020-01-21T00:13:21Z-
dc.date.available2020-01-21T00:13:21Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.othersigarra:377087
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/125548-
dc.language.isopor
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/Mecanismo Financeiro do Espaço Económico Europeu/EEA GRANTS/81NU5/PRONUTRISENIOR - Capacidade de profissionais de saúde em nutrição na idade senior: uma abordagem holística/PRONUTRISENIOR
dc.relation.ispartofActa Portuguesa de Nutrição, Vol. 17 (resumos do XVIII Congresso de Nutrição e Alimentação da APN, 2019)
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleObesity phenotypes and their association with frailty and frailty criteria
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
377087.pdf131.9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.