Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/125519
Author(s): | Santos, D.A. Rocha, Ada Lima, J.P. |
Title: | Avaliação quantitativa do teor de sal em refeições servidas em unidades de alimentação e nutrição |
Issue Date: | 2019 |
Subject: | Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde Health sciences, Medical and Health sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde Medical and Health sciences |
URI: | https://hdl.handle.net/10216/125519 |
Source: | Acta Portuguesa de Nutrição 2019. Vol.18:60-66 |
Document Type: | Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
376128.pdf | 1.17 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.