Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/125311
Author(s): Patrícia Alexandra Gomes Gonçalves
Title: Realização dos protocolos de vinificação e fermentação Loureiro Premium e Estreia Vinhão de maceração a frio, e respetiva caracterização dos vinhos produzidos
Issue Date: 2019-11-05
Subject: Ciências exactas e naturais
Natural sciences
Scientific areas: Ciências exactas e naturais
Natural sciences
TID identifier: 202402843
URI: https://hdl.handle.net/10216/125311
Document Type: Dissertação
Rights: embargoedAccess
Embargo End Date: 2020-11-04
Appears in Collections:FCUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
374732.pdf
  Restricted Access
Realização dos protocolos de vinificação e fermentação Loureiro Premium e Estreia Vinhão de maceração a frio, e respetiva caracterização dos vinhos produzidos3.19 MBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.