Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/120962
Author(s): Sofia Cardoso
Pinho, Olívia
Moreira, Pedro
Maria João Pena
Arminda Alves
José Luís Moreira
Joaquim Gabriel Magalhães Mendes
Graça, Pedro
Gonçalves, C.
Title: Salt content in pre-packaged foods available in Portuguese market
Issue Date: 2019
Subject: Ciências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
Health sciences, Medical and Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde
Medical and Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/120962
Related Information: info:eu-repo/grantAgreement/Agência Nacional de Inovação S.A./P2020|COMPETE - Projetos Demonstradores em Copromoção/NORTE-01-0247-FEDER-017901 /Demonstração de dispositivo portátil para aquisição e processamento de dados para determinação do teor de sal em alimentos/SaltQuanti
info:eu-repo/grantAgreement/FCT - Fundação para a Ciência e Tecnologia/Programa de Financiamento Plurianual de Unidades de I&D/UID/EQU/00511/2019 /Laboratório de Engenharia de Processos, Ambiente, Biotecnologia e Energia/LEPABE
Document Type: Artigo em Revista Científica Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Artigo em Revista Científica Internacional
FEUP - Artigo em Revista Científica Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
341025.1.pdf
  Restricted Access
254.19 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)
341025.pdf
  Restricted Access
191.68 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.