Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/118686
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorAna Laura Miranda Domingos
dc.date.accessioned2019-03-04T01:09:41Z-
dc.date.available2019-03-04T01:09:41Z-
dc.date.issued2018-11-29
dc.date.submitted2019-02-06
dc.identifier.othersigarra:312202
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/118686-
dc.language.isopor
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências exactas e naturais
dc.subjectNatural sciences
dc.titlePerspetiva para a Promoção do Consumo de Arroz Avaliação da perceção do consumidor face a produtos à base de arroz com baixo índice glicémico
dc.typeDissertação
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências
dc.identifier.tid202180395
dc.subject.fosCiências exactas e naturais
dc.subject.fosNatural sciences
thesis.degree.disciplineMestrado em Engenharia Agronómica
thesis.degree.grantorFaculdade de Ciências
thesis.degree.grantorUniversidade do Porto
thesis.degree.level1
Appears in Collections:FCUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
312202.pdf
  Restricted Access
Perspetiva para a Promoção do Consumo de Arroz. Avaliação da perceção do consumidor face a produtos à base de arroz com baixo índice glicémico2.39 MBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.