Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/118028
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorGraça, Pedro
dc.creatorGregório, Maria João
dc.creatorSousa, S.M. de
dc.creatorCamolas, J.
dc.date.accessioned2019-02-07T05:39:03Z-
dc.date.available2019-02-07T05:39:03Z-
dc.date.issued2018
dc.identifier.othersigarra:305306
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/118028-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titlePrograma Nacional para a Promoção da Alimentação Saudável 2018: Desafios e Estragtégias
dc.typeRelatório Técnico
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Relatório Técnico

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
305306.pdf1.03 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.