Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/115877
Author(s): António A. Martins
Araújo, A.R.
Morgado, A.
Graça, A.
Nídia de Sá Caetano
Teresa M. Mata
Title: Sustainability Evaluation of a Portuguese "Terroir" Wine
Issue Date: 2017-05-30
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/115877
Related Information: info:eu-repo/grantAgreement/Universidade do Porto/Investigação Científica na Pré-Graduação/PP-IJUP2014-SOGRAPE-1/Avaliação da Sustentabilidade de Produtos e Processos Vitivinicolas/PP-IJUP2014-SOGRAPE-1
info:eu-repo/grantAgreement/FCT - Fundação para a Ciência e Tecnologia/Projetos Estratégicos/UID/EQU/00511/2013 - POCI-01-0145-FEDER-006939/Laboratório de Engenharia de Processos, Ambiente, Biotecnologia e Energia/LEPABE
Document Type: Artigo em Revista Científica Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FEUP - Artigo em Revista Científica Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
222463.pdf
  Restricted Access
903.4 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.