Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10216/11412
Author(s): Ferreira, Maria Olga de Amorim e Sá
Title: Modelling of association effects by group-contribution : Application to natural products
Issue Date: 2003
Date: 2003
Description: Dissertação apresentada para obtenção do grau de Doutor em Engenharia Química, na Faculdade de Engenharia da Universidade do Porto, sob a orientação dos Professores Maria Eugénia Rebello de Almeida Macedo e Esteban Alberto Brignole
Subject: Modelos termodinâmicos
Universidade do Porto. Faculdade de Engenharia da Universidade do Porto
Other Identifiers: oai:digitool.fe.up.pt:2098
URI: http://hdl.handle.net/10216/11412
Related Information: FEUP
SDI
RiFEUP
Document Type: Tese
Rights: openAccess
Appears in Collections:FEUP - Tese

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Resumo.pdfResumo18.27 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Texto integral.pdfTexto integral23.88 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.