Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/111258
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | C. S. G. Costa | |
dc.creator | F. B. Pimentel | |
dc.creator | A.S.G. Costa | |
dc.creator | Rita C. Alves | |
dc.creator | M B P P Oliveira | |
dc.date.accessioned | 2022-09-12T04:52:43Z | - |
dc.date.available | 2022-09-12T04:52:43Z | - |
dc.date.issued | 2016-09 | |
dc.identifier.other | sigarra:258782 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/111258 | - |
dc.language.iso | por | |
dc.relation.ispartof | Livro de Atas do XIII Encontro de Química dos Alimentos | |
dc.rights | openAccess | |
dc.title | O potencial antioxidante das macroalgas vermelhas e castanhas (Antioxidant potential of Brown and red macroalgae) | |
dc.type | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Farmácia | |
Appears in Collections: | FFUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
258782.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.