Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/111240
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorJ. S. Amaral
dc.creatorJ. Costa
dc.creatorI. Mafra
dc.creatorM B P P Oliveira
dc.date.accessioned2022-09-16T06:21:21Z-
dc.date.available2022-09-16T06:21:21Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.othersigarra:258666
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/111240-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.titleAutenticação de produtos cárneos com a designação Halal: deteção e quantificação de derivados de suíno (Sus scrofa)
dc.typeArtigo em Revista Científica Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Farmácia
Appears in Collections:FFUP - Artigo em Revista Científica Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
258666.pdf3.49 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.