Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/110312
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorCampos, J.
dc.creatorCristino, L.
dc.creatorGiro,A.
dc.creatorCunha, M.
dc.creatorMourão, J.
dc.creatorSilveira, L.
dc.creatorMachado, J.
dc.creatorLuisa Peixe
dc.creatorAntunes, Patrícia
dc.date.accessioned2019-02-04T19:07:02Z-
dc.date.available2019-02-04T19:07:02Z-
dc.date.issued2017
dc.identifier.othersigarra:246362
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/110312-
dc.language.isopor
dc.relation.ispartofRevista Española de Nutrición Comunitaria, Vol. 23, Suppl.1
dc.rightsrestrictedAccess
dc.titleResistance to clinically relevant antibiotics in emerging Salmonella serotypes from food products in Portugal
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Farmácia
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
FFUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
246362.pdf
  Restricted Access
135.66 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.