Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/106127
Author(s): F. Xavier Malcata
J. M. Kongo
Title: Types of cheese - medium
Issue Date: 2016
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/106127
Source: Encyclopedia of Food and Health
Related Information: info:eu-repo/grantAgreement/FCT - Fundação para a Ciência e Tecnologia/Projetos Estratégicos/UID/EQU/00511/2013 - POCI-01-0145-FEDER-006939/Laboratório de Engenharia de Processos, Ambiente, Biotecnologia e Energia/LEPABE
Document Type: Capítulo ou Parte de Livro
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FEUP - Capítulo ou Parte de Livro

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
156746.pdf
  Restricted Access
Livro ou Capítulo de Livro850.46 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.