Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/100139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorRamos, Bárbara
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.date.accessioned2019-02-06T17:22:34Z-
dc.date.available2019-02-06T17:22:34Z-
dc.date.issued2009
dc.identifier.othersigarra:47709
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/100139-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofQualidade e sustentabilidade: uma abordagem integrada: livro de resumos do 9.º Encontro de Química dos Alimentos
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleBiogenic amine contents in hen egg yolk: influence of shelf-life storage
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47709.pdf
  Restricted Access
57.46 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.