Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/97562
Author(s): Susana Vicente
Title: Avaliaçao nutricional e determinação de perfil de ácidos graxos em azeitonas verdes descaroçadas CV Negrinha do Freixo
Issue Date: 2011
Subject: Biotecnologia agrária e alimentar
Agricultural biotechnology
Scientific areas: Ciências agrárias::Biotecnologia agrária e alimentar
Agrarian Sciences::Agricultural biotechnology
URI: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/97562
Source: Revista Higiene Alimentar, vol 25, n. 194/195
Document Type: Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FFUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
106601.pdf
  Restricted Access
artigo em revista nacional383.43 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.