Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/97425
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.creator | Pereira, JA | |
dc.creator | Casal, S. | |
dc.date.accessioned | 2022-09-07T20:45:09Z | - |
dc.date.available | 2022-09-07T20:45:09Z | - |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.other | sigarra:44984 | |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10216/97425 | - |
dc.language.iso | por | |
dc.rights | restrictedAccess | |
dc.subject | Ciências agrárias | |
dc.subject | Agrarian Sciences | |
dc.title | Produtos do olival: em busca de inovar a tradição | |
dc.type | Publicação Didática | |
dc.contributor.uporto | Faculdade de Farmácia | |
dc.subject.fos | Ciências agrárias | |
dc.subject.fos | Agrarian Sciences | |
Appears in Collections: | FFUP - Publicação Didática |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
44984.pdf Restricted Access | revista do agricultor | 3.09 MB | Adobe PDF | Request a copy from the Author(s) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.