Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/84819
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorLuís Álvares Ribeiro
dc.creatorPedro P Madeira
dc.creatorAna Bessa
dc.creatorAlírio E Rodrigues
dc.creatorM Raquel Aires-Barros
dc.creatorBoris Y Zaslavsky
dc.date.accessioned2019-02-02T21:09:35Z-
dc.date.available2019-02-02T21:09:35Z-
dc.date.issued2013
dc.identifier.othersigarra:20463
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/84819-
dc.language.isopor
dc.rightsopenAccess
dc.rights.urihttps://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
dc.subjectQuímica, Química
dc.subjectChemistry, Chemical sciences
dc.titleUma nova escala de aminoácidos baseada na análise de diferentes tipos de interacções aminoácido-água
dc.typePoster em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Engenharia
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências
dc.subject.fosCiências exactas e naturais::Química
dc.subject.fosNatural sciences::Chemical sciences
Appears in Collections:FCUP - Poster em Conferência Internacional
FEUP - Poster em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
20463.pdf30.94 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
20463.1.pdf21.54 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons