Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10216/67014
Author(s): | Ana Carla Pereira Roupar Leite |
Title: | Benefícios da Kaizen Lean na qualidade e segurança alimentar na Indústria Alimentar em Portugal |
Issue Date: | 2013-06-13 |
Subject: | Outras ciências médicas Other medical sciences |
Scientific areas: | Ciências médicas e da saúde::Outras ciências médicas Medical and Health sciences::Other medical sciences |
URI: | https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/67014 |
Document Type: | Dissertação |
Rights: | openAccess |
License: | https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/ |
Appears in Collections: | ICBAS - Dissertação |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
30645.pdf | Benefícios da Kaizen Lean na qualidade e segurança alimentar na Indústria Alimentar em Portugal | 1.36 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
This item is licensed under a Creative Commons License