Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/63977
Author(s): Teixeira, Susana Maria Miranda
Title: Estudo da complexação do cobre (II) com compostos fenólicos da uva e do vinho
Publisher: Porto : [Edição do Autor]
Issue Date: 2001
Subject: Ácido 4-hidroxicinâmico
Água e alimentos
Catequina
Cobre (II)
Taxifolina
Tirosol
Uva
Vinho
Dissertações de mestrado
URI: http://hdl.handle.net/10216/63977
Catalogue Link: http://catalogo.up.pt/F?func=find-b&local_base=UPB01&find_code=SYS&request=000095364
Document Type: Dissertação
Rights: openAccess
Appears in Collections:FFUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
95364_FFM_TEI_TM_01_C.pdfVersão a Cores27.17 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
95364_FFM_TEI_TM_01_P.pdfVersão a Preto & Branco5.96 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.