Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/61347
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributorNóvoa, Maria Henriqueta Dourado Eusébio Sampaio dapt_PT
dc.contributorUniversidade do Porto. Faculdade de Engenhariapt_PT
dc.creatorTavares, Luísa Santospt_PT
dc.date2011pt_PT
dc.date.accessioned2012-03-13T02:46:26Z-
dc.date.available2012-03-13T02:46:26Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifieroai:digitool.fe.up.pt:235623pt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/61347-
dc.descriptionTese de mestrado integrado. Engenharia Industrial e Gestão. Faculdade de Engenharia. Universidade do Porto. 2011pt_PT
dc.formatX, 65 p., 30 cmpt_PT
dc.format.mimetypeapplication/pdfpt_PT
dc.languageporpt_PT
dc.relationVersãodefinitivapt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.subjectIndústria alimentarpt_PT
dc.subjectGestão de stockspt_PT
dc.subjectGestão da produçãopt_PT
dc.titleAumento da produtividade na industria alimentarpt_PT
dc.typeDissertaçãopt_PT
Appears in Collections:FEUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000148941.pdf4.89 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.