Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/20775
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorOliveira, Marta Madalena Marques dept_PT
dc.date.accessioned2011-02-04T19:53:43Z-
dc.date.available2011-02-04T19:53:43Z-
dc.date.created2008pt_PT
dc.date.issued2011-02-04-
dc.date.submitted2009-11-06pt_PT
dc.identifier.other070602003pt_PT
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/10216/20775-
dc.descriptionMestrado em Controlo de Qualidadept_PT
dc.descriptionMSc in Quality Controlpt_PT
dc.format.mimetypeapplication/pdfpt_PT
dc.languageporpt_PT
dc.publisherFaculdade de Farmácia da Universidade do Portopt_PT
dc.publisherFFUPpt_PT
dc.rightsopenAccesspt_PT
dc.subjectPortopt_PT
dc.titleAvaliação da composição mineral de café solúvel e sucedâneos do cafépt_PT
dc.typeDissertaçãopt_PT
Appears in Collections:FFUP - Dissertação

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
DISSERTAÃO.pdf946.58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.