Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/138892
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dc.creatorMonteiro, E.
dc.creatorRibeiro-Almeida, M.
dc.creatorRibeiro, S.
dc.creatorPereira, B.
dc.creatorBaptista, C.
dc.creatorLuisa Peixe
dc.creatorNovais, Carla
dc.creatorAntunes, Patrícia
dc.date.accessioned2022-09-08T15:42:38Z-
dc.date.available2022-09-08T15:42:38Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.othersigarra:523297
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/10216/138892-
dc.language.isopor
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/Soja de Portugal/IJUP - Empresas/PP-IJUP2019-SOJA PORTUGAL-17/SafestPoultry: understanding the impact of organic versus inorganic zinc and copper formulas use at farm level in the safe of marketed poultry-meat/SafestPoultry
dc.relationinfo:eu-repo/grantAgreement/CCRN - Comissão de Coordenação da Região Norte/P2020|Norte2020-Projetos Integrados ICDT/NORTE-01-0145-FEDER-000041/AGRIFOOD-XXI/AGRIFOOD-XXI
dc.relation.ispartofIJUP: book of abstracts of the 14th U.PORTO Young Researchers Meeting| IJUP: Livro de Resumos do 14.º Encontro de Jovens Investigadores da U.PORTO
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências médicas e da saúde
dc.subjectHealth sciences, Medical and Health sciences
dc.titleSafestPoultry: understanding the impact of organic versus inorganic copper formulas use at farm level in the safety of marketed poultry-meat
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Nacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Farmácia
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences
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FFUP - Resumo de Comunicação em Conferência Nacional

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