Please use this identifier to cite or link to this item: https://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/115502
Author(s): Teresa M. Mata
Fábio Pinto
Nídia de Sá Caetano
António A. Martins
Title: Economic and environmental analysis of animal fats acidity reduction by enzymatic esterification
Issue Date: 2018-02-24
URI: http://hdl.handle.net/10216/115502
Related Information: info:eu-repo/grantAgreement/Universidade do Porto/Investigação Científica na Pré-Graduação/PP-IJUP2014-SojadePortugal-1/Estudo do potencial de redução de acidez de gorduras animais provenientes da transformação de subprodutos/PP-IJUP2014-SojadePortugal-1
info:eu-repo/grantAgreement/FCT - Fundação para a Ciência e Tecnologia/Projetos Estratégicos/UID/EQU/00511/2013 - POCI-01-0145-FEDER-006939/Laboratório de Engenharia de Processos, Ambiente, Biotecnologia e Energia/LEPABE
Document Type: Artigo em Revista Científica Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FEUP - Artigo em Revista Científica Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
284684.pdf
  Restricted Access
Economic and environmental analy sis of animal fats acidity reduction by enzymatic esterication515.03 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.