Issue Date | Title | Author(s) | Type |
2015 | A fase como fator de otimização do movimento do CG em diferentes contramovimentos verticais | Rodrigues, C.; Abrantes, J.; Correia, M. V.; Nadal, J.; Rodrigues, M. | Artigo em Revista Científica Nacional |
2014 | Azeite e saúde | Rodrigues, M.; Ferreira, A.; Rocha, M.; Padrão, Patrícia; Graça, Pedro | Artigo em Revista Científica Nacional |
2016-07-10 | Comparing multibody subject kinematics and dynamics on different gait modes | Correia, M. V.; Rodrigues, C. M. B.; Abrantes, J.; Nadal, J.; Rodrigues, M. | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2023-05-24 | Diet and Asthma: A Narrative Review | Delgado, L; Padrão, Patrícia; Barros, Renata; Moreira, Pedro; Rodrigues, M. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Impact of an innovative equipment to monitor and control salt usage during cooking at home on salt intake and blood pressure: Randomized controlled trial iMC SALT | Santos, T.; Moreira, Pedro; Pinho, Olívia; Padrão, Patrícia; Abreu S.; Esteves, S.; Oliveira, L.; Norton, P.; Rodrigues, M.; Ndrio, A.; Gonçalves, C. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2022 | Intermediate meals and the place of consumption: which relationship? | Lima, J.; Eulálio, M.; Rodrigues, M.; Rocha, Ada | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |
2022 | Interventions that successfully reduced adults salt intake: a systematic review | Santos, T.; Moreira, Pedro; Rodrigues, M.; Padrão, Patrícia; Pinho, Olívia; Norton P.; Ndrio A.; Gonçalves, C. | Artigo em Revista Científica Internacional |
2023 | Neurodevelopment and Dietary Intake in Toddlers: A Cross-Sectional Study from the Healthy Children 2021 Project | Rodrigues, MC; Rosário, R; Duarte, A; Silva, MJ; Augusto, C; Rodrigues, M.; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro | Artigo em Revista Científica Internacional |
2021 | Relação entre o consumo de sal percepcionado e o consumo de sal estimado | Rodrigues, M.; Pinho, Olívia; Santos, T.; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro; Gonçalves, C. | Artigo em Livro de Atas de Conferência Nacional |
2023 | Unprocessed and minimally processed foods are positively associated with neurodevelopment in toddlers | Rodrigues, M.C.; Rosário, R.; Duarte, A.; Rodrigues, M.; Padrão, Patrícia; Moreira, Pedro | Resumo de Comunicação em Conferência Internacional |