Utilize este identificador para referenciar este registo: https://hdl.handle.net/10216/99473
Autor(es): Rocha, Ada
Título: Added value of minimally processed fruit and vegetables.
Data de publicação: 2008
Resumo: Throughout the nineties the catering industry has been growing (Hurst, 1997). Either in Europe and the US, consumption of food away from home accounts increasing percentages of the total expenditures (Martinez-Tomé, 2000; Stewart et al, 2004; Duquesne et al, 2005). Traditional catering services imply that meal preparation must take place as near to the time of consumption as possible. Production is therefore tighten into a relatively short period of time and this has the effect of significantly increasing staff, equipment and space requirements in comparison to those who choose to use prepared products (Church, 2003). (...)
Assunto: Ciências da Saúde, Outras ciências médicas
Health sciences, Other medical sciences
Áreas do conhecimento: Ciências médicas e da saúde::Outras ciências médicas
Medical and Health sciences::Other medical sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/99473
Fonte: Culinary Arts and Sciences VI. Global, National and Local Perspectives
Tipo de Documento: Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional
Condições de Acesso: restrictedAccess
Aparece nas coleções:FCNAUP - Artigo em Livro de Atas de Conferência Internacional

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
47350.pdf
  Restricted Access
759.74 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.