Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/98675
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.creatorPinho, Olívia
dc.creatorFerreira, Isabel
dc.creatorMonteiro, Daniela
dc.creatorFaria, Sofia
dc.creatorCruz, Susana
dc.date.accessioned2019-02-03T10:53:00Z-
dc.date.available2019-02-03T10:53:00Z-
dc.date.issued2010
dc.identifier.othersigarra:47686
dc.identifier.urihttps://repositorio-aberto.up.pt/handle/10216/98675-
dc.description[resumo]
dc.description.abstract[abstract]
dc.language.isoeng
dc.relation.ispartofPublic Health Nutrition, Vol. 13, N.9(A)
dc.rightsrestrictedAccess
dc.subjectCiências da Saúde, Ciências da saúde
dc.subjectHealth sciences, Health sciences
dc.titleEffect of Kefir Grains on Digestibility of Milk proteins
dc.typeResumo de Comunicação em Conferência Internacional
dc.contributor.uportoFaculdade de Ciências da Nutrição e Alimentação
dc.subject.fosCiências médicas e da saúde::Ciências da saúde
dc.subject.fosMedical and Health sciences::Health sciences
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
47686.pdf
  Restricted Access
81.97 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.