Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10216/98150
Author(s): Petisca, Catarina
Perez Palacios, M.T.
Martins, Z.E.
Pinho, Olívia
Ferreira, Isabel
Title: Espresso coffee: influence of roasted degree in furan composition
Issue Date: 2011
Abstract: [abstract]
Description: [resumo]
Subject: Ciências da Saúde, Ciências da saúde
Health sciences, Health sciences
Scientific areas: Ciências médicas e da saúde::Ciências da saúde
Medical and Health sciences::Health sciences
URI: https://hdl.handle.net/10216/98150
Source: Livro de resumos do XVII Encontro Galego-Portugués de Química
Document Type: Resumo de Comunicação em Conferência Internacional
Rights: restrictedAccess
Appears in Collections:FCNAUP - Resumo de Comunicação em Conferência Internacional

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
46804.pdf
  Restricted Access
256.68 kBAdobe PDF    Request a copy from the Author(s)


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.